Möte 29 maj, 31 maj 2012

Möte 29 maj, 31 maj 2012

1.Budget

Av 28 dagar har vi tagit ut 11 dagars ersättning i lön. Vi har 56 000kr kvar som antingen kan användas till vikarier eller ersättning. Planeringsdagarna för projektledarna är uttagna. 20 000 kr kvar för material och utbildning.

Vi behöver diskutera vad vi vill satsa på. Vi tänker på produkten “digilär” och andra programvaror som photoshop. Skolforum under höstlovet är en aktivitet som lämpar sig väl till oss. Vi behöver hålla liv i projektens hemsidor, det behövs eventuellt webbhotell, vilket vi budgeterar 2000kr till. Vi gick igenom det senaste årets aktiviteter och projekt och skickar en begäran om utbetalning av löneersättning till Monica. 7 dagar sammanlagt vilket gör att vi nu har 10 dagar kvar av lärarersättning i lön.

2. Projekthalvdag och lunch i höst med alla deltagare i projektet

Vi planerar att träffas en halvdag i början av terminen och även att avsluta projektet med en lunch. Halvdagen i början av terminen ska ägnas till att fundera och komma med förslag till materialinköp och vidareutbildning. En onsdageftermiddag preliminärt vecka 36, 5 september. 4000kr (1000kr till Cecilia och 3000kr för vikariekostnader) är vad vi kan beräkna kostnaden till. Vi beräknar ungefär 2100kr för lunch. Cecilia har mejlat Kattis med fråga om vi kan bekosta lunchen med projektpengar.

3. Rapportskrivning

Vi planerar rapportskrivningen som ska vara klar vecka 43. Rapportens alla delar går vi igenom. Vi diskuterar, fördelar arbetet och gör ett delat dokument i google.

4. Arbete med Anna-Lottas delprojekt om bloggar i undervisningen

Vi arbetar med utvärderings- och jämförelsematerial. Cecilia hjälper till med teorihänvisningar.

Deltagare: Cecilia och Anna-Lotta

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s